Wednesday, 24 September 2014

Impian Kasih-

Seindah Hiasan Adalah Wanita Solehah
#The title for this post is too mainstream :o

Officially baru terjaga dari tidur . Sekarang 9:44 p.m . Start masa exam  mathematics petang tadi, kepala pening tahap petala. Almaklumlah, dah kena hujan 2 hari berturut-turut . Ini semua sebab malas nak bawak payung . Jadi lepas ni, kena bawak payung. wajibun. Kesian kat awak ;badan saya.

Ina rasa post kali ni amatlah pelik . Apalagi bila disapa dengan gambar doodle yang comel tuh. Post kali ni juga amatlah berkait rapat dengan satu post yang pernah ina post long time ago.Kejap. sebelum awak dan awak yang baca ni nak teruskan pembacaan, please jangan fikir yang ina ni "dah kena panahan  cinta" atau yang sewaktu dengannya okeh ! 

#Ni bukan post luahan perasaan 'aku jatuh hati' atau 'aku mula suka dia'.
#Malu menjengah bila post benda-benda macam ni, Takpe lepas ni taubat taknak post benda macam ni lagi :D.Segan whoaa. Tapi nak share jugak :p 
#The title for this post is too mainstream :o
Jom mencariNya sebelum dihadirkan 'si dia' olehNya :)
dan teruslah mencariNya jika sudah dihadirkan 'si dia' on the right time.
-sedang khayalan tak menjanjikan segunung kebahagiaan sebagai mahar hantaran-

last but not least,


type-off . Baru makan ubat, so kena tidur :)




thanks reading my diary

0 Smile for me♒: