Thursday, 14 April 2016

Biar saya gapai tangan awak.




Coretan ini khas untuk si gemuk baymax Nur Amirah Aszeli.

Wahai sahabat.


******************

Assalammualaikum.

Izinkan aku mengadu. Ya Allah sesungguhnya aku rindu seorang Nurrul Hadzriena. 

Ina rindukan seorang Hadzriena yang pandai meluahkan apa yang dia rasa. 
Ina rindukan seorang Hadzriena yang yang manja.
Ina rindukan seorang Hadzriena yang sopan.
Ina rindukan seorang Hadzriena yang memeluk seseorang dengan penuh kasih sayang.
Semuanya. 

I guess u know the rest.
When i am in a great fall, i intend to hide it. Making people dont even realize what i am suffering actually. Thats me,

*Private and confidental

Even though kalau aku dapat results exam takseperti yang dibayangkan, aku takkan ngadu kat orang. Aku akan pergi toilet, nangis sepuas-puasnya (plus pikir apa yang patut dibuat etc.) sampai mata lebam. Then sebelum balik bilik, basuh dan tengok muka kat cermin jap. Kalau muka still macam orang baru lepas nangis, mulalah buat memek muka dan apa-apa pun cara yang boleh kembalikan muka yang asal. Tarik-tarik pipi blablablabla etc. Tunggu kejap beberapa minit. Then baru balik bilik dengan yakinnya.

Bila balik bilik, Tidur.

Bila teringat balik, nangis balik. *Tapi nangis-nangis pun, aku carik setiap jalan penyelesaian.

*smile




Sayangku,

Dont expect that every time when u see my pictures on instagram, facebook etc. with that happy faces. Dont expect that i am completely happy.




Sometimes it yes.

Sometimes, I just let Allah knows.

Sometimes i am seeking strength from anywhere. Yet the sadness will be slowly been forgotten.




And at last, seeking strength for making that kind of happy faces--its difficult. But believe me, i am making a greater and bigger strength.

Sad and happy times. All those came from Him.

And He also have the right to take it depends on Him, on the right time.



"Tidak berputus asa daripada rahmat dan pertolongan Allah, kecuali kaum yang kafir"


Maybe there are some secrets that i prefer to tell and share to people.
But if i am sad, i prefer to only one.

Him,

Let only He and me that know my secrets.

And u will know my secrets if u seek Him too.

Allah will show what i feel. my secrets. IN VARIOUS UNEXPECTED WAYS. Because our hearts had been together by Him. Actually that is the greatest thing that happen in friendship. When Allah had been the one who send all that messages-------- Directly to heart.

Messages, speech, etc. It can be told and share to a person. 
But there is only Allah that can send it directly to human's heart. -oci-


When u are feeling fall, Just imagine that i am tightly holding your hands. Just imagine that i am hugging u with love. Just imagine that i am making that so-comel-budak kecik voices. Just imagine that i am smiling beautifully towards you....... even though i am the ugliest person on Earth.

Most Importantly,

Just remember that u have me.

dan kekuatan terbesar setiap manusia yang takpernah jemu.
Allah.

And also remember , Dont ever comparing any of your friends.When u look at a person, remember that everyone has a story, Everyone has gone through something that change them.

and remember sayang,
1001 keindahan penciptaan wanita itu ada pada kita. Selami sebaiknya.

 ***************



*Okey air mata takberhenti turun start daripada mula-mula aku coretkan benda ni ..

My dear Amirah Aszeli, tetaplah berjuang.

Syurga itu terlalu mahal.






Aku rindu aku, dan aku rindu kau.

Salam sayang, sayang rindu daripada aku.
Insan yang takpandai meluahkan.
NURRUL HADZRIENA.

thanks reading my diary

0 Smile for me♒: