Sunday, 2 October 2016

healthier maybe?

After two weeks escaping from classess (but not to labs and trainings- tetap kena gagahkan), perut rasa kempis sebab Allah tarik selera, went for blood checking, assignment-assignment dan lab report yang tergendala, etc.

Then bila classmates tanya kenapa pegi klinik, aku akan jawab:

"Pregnant kan, mestilah kena selalu pegi check (muka serious)"

"Peh oci kahwen tak bagitahuuu"

Gilaa kau kalau pregnant (sepak kang sorang-sorang)

Semalam satu muharram. Bangun pagi rasa macam gagah gila. Walaupun not fully recover tapi macam keajaiban 1 muharram tulah. Allah macam kasik kesempatan untuk aku buat assignment , lab reportsss semua. Seriousss.

Lepastu bila 2 muharram. Keadaan jadik macam biasa. Allah kasik peluang tu sehari je.

Untuk semua, Semoga Allah sentiasa beri kita nikmat sihatNya. Moga Allah redha setiap apa yang pernah terlintas dalam hati.
thanks reading my diary

0 Smile for me♒: