Saturday, 15 December 2012

legacy of lenity: saya sayang kamu !

written on : December 2012 .. but the memories will be always in this heart .
legacy of lenity stands for = warisan yang penuh kasih sayang :)
kami lebih dkenali dgan singkatan LOL :) #lots of love :).
yuuup. memang batch kitorang penyayangg kodd :P**blink blink **
kenapaa kelip- kelip mataa pulak nie ? haha. yang tuh kitaa tak tau . 
 merepek laah ina .errrrrrrr *blinking again * hehe
ehh betollah . ina antara mereka-mereka yang penyayang tuh. * sila angguk *
apaa yang ina nak cakap adalah.. i love this batch very much !!
yerrlah batch sendiri .. manaa tak sayang.
tahuun nie kitorang menerajui tampuk kepimpinan for our beloved school.

okayy. yang bawah nie adalah gambar2 kelas form4 kami ..
jangan pelik kenapaa ada kelas yang semua membernyaa hanya satu gender. 
 act, satu kelas jerr yaang campur laki perempuan. they are Baidurian !
Baidurian tuh bukannn mereka durian tauu.. tapi mereka adalah ahli 4 Baiduri . kelas diorang paling jaoh daripada kitorang nie. merekaa tidak perlu naek tangga  untuk ke kelass. but are we still  like belangkas ! belajar tetap belajar . kawan tetap kawan :)

 ini pulak kelas 4 Delima. apaa yang amazing  pasal kelas nie. nie adalah kelas lelaki yg paling bersih kat sekolahh, bersih sangat kerr  yup memang bersih. aku puun kagum nan diorang . hahah. tengok laah gaya diorang.. macam- macam !

alright. this is my class. 4 intan :) and i am proud to be one of them. kelas kitorang pulakk kelas paling cantik *hewhew * bestt tauu kelas semua perempuan ! aku sukaa sangat- sangat. walaupun masa mula2 tau dulu macam tak suke.  but here i learn many things with them.. oci  sayang korang 4 Intanian !

 4 Mutiara . kelas nie ramai  budak2 yg haruk macam kelas lainn.. kelas diorang hanya bersebelahan dekat 4 delima. bahagianyaa tengok diorang dengan guru kelas diorang tuhh kann. hehehh. kalau nak tau, diorang memang manjaa nan cikgu perempuan .. hahaha



 see ! sporting tak cikgu2 kitorangg ? yang pkai tudung oren tuuh adalah Rohana sensei.. cikgu Jepun. ajar budak- budak kelas jepun.. banyak kenangan tersemat dengan beliau. :) ehhhh. namaa kelas nie 
 4 Nilam :)

this year SAKTI has changed a lot .
 ayahanda kitorang puun dapt yg baru. sistem rumah sukan ?
 sistem yg maken memeningkan..
 jgan cakap .. memang banyak berubah.. PENING. kenaa pindah dorm sana.. tup tup.. 
ehh, kenaa pindah dorm laen pulak.. kani hanya mengikut apaa yg dkehendaki.
dorm satu aras satu form :) tapi kami bahagia dengan hiduup kami :) 

belajar untuk sayang kawan. diorang laah yg adaa masa susah dan senang kitaa kat hostel ..
okayy. rasanyaa sampai sini jerr aku mmenceritakan mengenai merekaa. my sunshines ! 
walaupun selalu jeles kalau tengok adaa result yg lagi gempak drpd apaa yg diri sendiri dapat..
tapi itulah landasan untuk aku berusaha lebih keras mungkin *i admit *
kenangan manis aku adalah bila bersama-sama korang
in shaa allah, semoga ukhuwah persahabatan kita berkekalan.
oci sayang LOL hum fiha holidun.. aminn ya Allah..
ukhwah kami ukhwah fillah ...

"Tidak sempurna iman seseorang itu selagi mana 
dia tidak mampu mencintai saudaranya sebagaimana mencintai dirinya sendiri :) "

Ukhwah bukan terletak pada manisnya tutur bicara, indahnya pertemuan ,
Tetapi pada doa seorang sahabat di dalam doa ..

sekiannn. daripada aku : a legacy of lenity lover :D,
SM Sains Kota Tinggi .(SAKTI)
 kami memang ada SAKTI ?
Tak .. tapi kami sayang kenangan di SAKTI .



thanks reading my diary

7 Smile for me♒:

nurrulhasiefah said... Reply to comment

aq legacy of licentiate :)

Fitrah Syahirah said... Reply to comment

Ociiiiii sweet sangat. Sumpah terharu *tahan air mata*. Nak gelak punn ade. Sebabb oci typo. KAMI jadi KANI. Hehehehe. Tak sep lahh.

Fitrah Syahirah said... Reply to comment

Ocii :DD Terharu sangat bila baca pasal LOL. Ociiii sweettt sangat. Menunggu ocii buat entry khas untuk aku pulakk. Ehhh? :DD

azriena said... Reply to comment
This comment has been removed by the author.
azriena said... Reply to comment

fiet,, baru perasan :)) hehehhh. alahh. fiet tak sepp..takpe janji org faham.hahahh.. fiet, u wait lahh yerr. alahh. blog nie banyak pasal kau lahh. ingat tak hos pili bomba ? hahahh. oci sayanggg fiet a lot !

Fitrah Syahirah said... Reply to comment

Hahahahaha :DD Ingat-ingat. Sumpahh tak bolehh lupa pasal tu. Risau oci punya pasal. Sanggup redahh pili bomba you know. Hahahaha

Nurrul said... Reply to comment

uNTUNGLAH ADA SEMUA TUH.. legacy .. AKU TAK ADA BUNYI APA2 PUN.. HUHUHU :p